ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Mycket fix inför studenten

/

Sitter här mitt i natten och gäspar för fullt. Jag väntar på att sista tvätten ska bli klar och sen får jag äntligen komma i säng 😅 Det har varit otroligt mycket att stå i denna vecka med allt fixande inför Jennifers student och jag har kört hårt med mig själv. Det kommer jag att få sota för om några dagar när tröttheten kommit ikapp ordentligt men först ska jag njuta av Jennifers stora dag ❤️

Idag har jag, Jennifer, Sage ( Linnéa håller på att byta namn ) och Alice fixat och donat hela dagen. Det har städats, bakats mm och imorgon ska det pyntas och dekoreras.

Kolasnittar och morotskakamuffins som ska göras helt klara imorgon 😀

Jag bakade tårtbottnar här om dagen och idag har Jennifer fyllt de så nu är bara dekorationen kvar 😅

Jag har gjort smörgåstårtan som också ska dekoreras imorgon och sen ska vi göra olika snittar och lite annat smått och gott 😅

Behöver jag säga att jag längtar till sommarlovet och lite lugnare vardagstempo 😄

Jag försöker även lite smått börja förbereda inför Gotland. Har insett att de mindre barnen har vuxit en hel del under året och framförallt Nellie, Älva och David behöver lite nya sommarkläder 😅

Och därför blev jag så glad när jag såg att Cubus har en superbra rea som gäller bara imorgon eller blir nog idag då klockan har passerat midnatt. Fredag 4/6 i alla fall 😂

40% på alla varor från kl. 08.00 fram till midnatt!

Så nu har jag kollat upp lite vad jag ska beställa på morgonen. Vissa plagg måste jag dock få ett godkännande av framförallt Nellie, det är inte bara att beställa som man vill längre utan hon har fått en vilja att få välja själv 😃

David ska i alla fall få de här shortsen och denna t-shirt 🙂

Och det blir en sommarklänning till Älva.

Jag har även hittat lite åt mig själv, de har bla fått in nya badkläder som är riktigt fina. Jag såg de i deras butik för någon dag sedan och passar på att köpa det och lite annat nu när rean är så bra 😁

Jag velade länge mellan två olika bikinis men den här bikinin valde jag till slut 😍 Och är riktigt sugen på denna blommiga klänning men har inte riktigt bestämt mig ännu.

För jag är lika sugen på nån av de här kjolarna också 😅 Den rosablommiga ligger nog bäst till just nu men är även nästan lika sugen på den svartvita. Jag får dock sova på saken och välja när jag gör beställningen .

De här plaggen ska jag med all säkerhet köpa! Först såg jag linnet och sparade i varukorgen. Blev sedan helt såld när jag såg byxorna som ser ut att vara sjukt sköna 😃

Nu ska jag hänga upp tvätten och komma i säng 😴

Kram ❤️

13

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00