ANNONS
Integritet på Tailsweep

Studentfirande m.m

/

Äntligen en ny vecka och studentveckan bakom oss 😅 Jag väntar fortfarande på att den stora tröttheten ska infinna sig när jag väl varvat ner ordentligt.

Jennifer fick en fantastisk dag och var hur nöjd som helst med allting ❤️ Hon har slitit hårt för den dagen och jag är såå stolt över henne!

I fredags klev hon upp till och med före mig för att förbereda det sista i fikaväg för att sedan ta på sig studentklänningen och åka till champagnefrukosten.

😍❤️

Jag och de andra stora tjejerna fortsatte med att göra klart allt med mat, fika och dekorationer. Bara 2 pers fick vara med och se utspringet och det blev Sage och Alice som åkte dit. Även Jennifers kille kom dit 😀

Jag hann lagom klart med mina göromål när det var dags att åka och ta det första vaccinet. Så skönt att det äntligen blev min tur. Sedan hämtade jag upp Jennifer och de andra för att åka hem och ta emot gästerna ( mina syskon och några kusiner ).

Jennifer har bakat det mesta och gjort det grymt bra 😍

Citron och blåbärstårta och cakepops

Kärleksmums och Sages otroligt goda veganska morotskakamuffins 😍 Och lite kakor

Lite välkomstdrink

Olika snittar

Ser nu att jag har helt missat att fota min smörgåstårta och en halloumi-sallad 😅 Men båda var riktigt goda 😎

Vi hade en bra eftermiddag och senare åkte Jennifer+pojkvän, Sage och Kevin vidare in till stan. Benny hade lite tidigare åkt till sin vän som också tagit studenten 😅 Med alla mina myndiga ungar ute på vift vågade jag inte smaka alkohol vilket var ju bra då det blev en sen mitt i natten-tur till stan sen för min del.

Jag har kört hela veckan med full gas och klart över mina begränsningar. Det brukar märkas ett par dagar senare och jag går lite på helspänn och väntar. Försöker ta det väldigt lugnt nu även om huvudet inte riktigt är med på det ännu.

Smet ut på en lång löprunda igår efter middagen. Har saknat mina rundor och denna plats där jag alltid stannar en stund för att njuta av naturen och bara finnas 🙏 Här har jag fällt många tårar av alla dess sort, lite som en biktstol eller nåt 😅

Det kommer nu bli lite mera kondition för min del, kände igår hur mycket jag har saknat det.

Nu ska jag släpa mig upp ur soffan och se om några barn är sugna för att komma i säng 🙄😂

Kram ❤️

33
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00