ANNONS

Sommaren som varit

/

Just nu känns det som att hösten kom från ingenstans, det har varit regnigt, grått och kallt under flera dagar nu. Jag saknar sommaren och värmen.

Jag vet att jag har varit frånvarande hela sommaren men jag har verkligen haft fullt upp med att ge mitt allt till att få vår sommar att bli bra. Mitt mående är kaos just nu men jag gav mig fan på att skjuta undan det så bra jag kunde för att bara koncentrera mig på tillvaron med mina barn. Att ha alla barnen hemma hela sommaren är en utmaning. Senare kvällar, många viljor osv osv 😅 Men jag uppskattar de lediga stunderna med barnen över allt annat även fast energin ibland är helt obefintlig. Speciellt när mitt mående är vad det är.

Jag tänker inte skriva långdraget allt vi har gjort under sommaren och mestadels har vi bara tagit dagarna som de har kommit.

Det har blivit en del bad på olika ställen. När de 4 minsta har haft pappahelg har jag hittat på saker med de större. En helg åkte jag och alla stora till en god vän vid västkusten och en annan helg åkte jag med 3 större barn till en camping med min vän Helena.

Jag hade ett dygn ensam hos Helena där vi bara solade, badade och njöt av lugnet 🙏

Det har varit en bra sommar trots allt känner jag. Dagen innan min födelsedag fick vi veta att vi måste hitta ett nytt boende till vintern vilket verkligen slog benen under mig. Från det har jag kämpat mitt hårdaste att hålla ihop mig själv och ångesten. Och så fortsatte jag att skjuta undan allt för att få sista månaden av sommarlovet att fungera.

Man ler, skrattar och hoppas att alla ska tro att allt är okej….och ibland har man faktiskt till och med lyckats lura sig själv också 😏 Jag tycker ändå att jag har haft bra stunder då jag har varit genuint glad och lycklig. Det är jag när jag ser barnens glädje, får kramar mm från de ❤️ Jag är dock inte lycklig med mitt mående. Med att försöka lösa saker som är viktiga när benen ändå slås undan gång på gång.

Nu har skolorna kommit igång igen. Kan ni tänka er att minstingen David har börjat i förskoleklass 😅 Och han var så otroligt duktig första dagen! Nu åker även David skolbuss och jag har ingen att skjutsa på morgonen 😃 Rutinerna börjar komma tillbaka också.

Nu ska jag börja försöka hantera mitt mående. Jag vet inte riktigt hur då allting känns väldigt övermäktigt just nu…. Det är dessutom mycket annat som också ska göras med tanke på kommande flytt. Barnen vill ju helst stanna kvar i Uppsala län vilket jag verkligen förstår. Men det kommer nog bli svårt att hitta nåt passande hus med en rimlig hyra här 🙁 Jag ger inte upp hoppet men är ganska säker på att vi kommer att behöva flytta längre bort.

Jag orkar knappt ens tänka på en flytt med allt det innebär just nu men jag måste…på något vis måste jag ju orka med det också.

En dag i taget….

Idag har vi firat Jennifer och Benny som fyller 19 år 🥳❤️🥳❤️

Det blev ett frukost-firande då Jennifer skulle vidare med sin pojkvän sen.

Jag hoppas att ni alla har haft en bra sommar ☀️

Kram ❤️

11

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00