ANNONS
Integritet på Tailsweep

Äldsta blir äldre m.m

/

Igår firade vi min äldsta son Kevin på hans 24-års dag 🥳🥳

Jag är så stolt över denna godhjärtade fina kille ❤️

Efter middag och firande tog jag min resväska och åkte till min vän Helena. Jag och våran vän Elli skulle nämligen sova hos Helena för att väldigt väldigt tidigt på morgonen åka till Arlanda och flyga en vecka till Kreta 🥰

En väldigt välbehövlig resa för 3 trötta mammor 🙏

Det blev något litet strul med planet som gjorde att den lyfte ca en timme senare men iväg kom vi.

Flyget gick bara bra och värmen som mötte oss var magisk ☀️ Tog en taxi till hotellet i Hersonissos och skynda att byta om till svalare kläder innan vi promenerade runt en stund och stannade till slut på en restaurang precis vid vattnet 😃

Käkade och bara njöt av att vara här i Kreta 🙏 Sedan gick vi och handlade så vi har nåt till frukost och lunch imorgon.

Nu har vi faktiskt bäddat ner oss redan för att sova. Tanterna är trötta efter resan 😴

Kram ❤️

20

Följ mig på Instagram!

@mirkanorrstrom
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00