ANNONS

Tillbaka till vardagen

/

Jag har bara skummat igenom några av kommentarerna och gav upp att läsa de ganska fort 🙄 Tack till er alla som faktiskt helhjärtat kunnat unna mig resan jag var på, det värmer verkligen 🙏

Jag tänker inte ge mig i pandemi-diskussioner mer än att säga att vi alla är vaccinerade och tog ett beslut som vissa anser är helt ok medans andra inte tycker det. Den åsikten är delad och jag har rätt till min åsikt.

Att sedan lägga sig i min privata ekonomi och ifrågasätta hur jag har råd är bara min ensak. Jag har kass ekonomi nu ja, det har jag varit väldigt öppen om men då vet ni ju inte heller tex vad resan kostade…vem som bekostade den … eller någonting annat kring det 🤷‍♀️

Hur som helst så hade jag en otroligt skön och väldigt välbehövlig semester med två otroligt fina vänner som såg till att jag fick varva ner ordentligt och glömma bort allt elände om så bara för en stund ❤️ Det ska ni veta var ovärderligt i denna stund.

Vi solade från 9 till ca 17 och jag är förvånad över att jag klarade av att inte göra någonting annat än ligga i solen eller bada så länge 😅 Och jag var dessutom den sista av oss 3 som brände sig.

Och då brände jag mina tår och ögonlock 😂

Har aldrig haft en sån solbränna som nu 😁

Veckan gick fort men det var samtidigt otroligt skönt att åka hem till barnen igen ❤️

Världens största tack till mina vänner Helena och Elli som gjorde resan till den bästa 🙏 Ni är ovärderliga och jag älskar er ❤️

De yngre barnen ville att jag skulle köpa hem annorlunda godis och sista kvällen letade vi runt överallt för att hitta något roligt åt de.

De blev nöjda och tyckte dessutom om nästan allting 😅

Jag hade kontakt med min läkare när jag var på Kreta och vi pratade några gånger för att hitta en lösning på mitt mående. I samråd med en psykolog så bestämdes det att jag ska höja dosen just nu då måendet gjorde en djupdykning för ett tag sedan. Så jag har höjt dosen nu och mått extradåligt på grund av det. Det varnade läkaren mig om men det ska plana ut inom ett par veckor.

Men nu är depressionen nästan som det var tidigt i våras och ångestattackerna är tillbaka. Så jag tar en dag…en timme i taget och försöker ”stå ut”.

Jag hatar detta! Jag verkligen hatar detta. Jag hatar att inte ha kontroll över mitt mående, mina känslor….ingenting. Jag tycker att det är svårt att dessutom inte förstå det, att känna hur vissa saker blir så jävla svåra att klara av…som en mur man inte tar sig över. Att på det också känna/veta att folk i min närhet inte förstår det är tufft för min redan plågade hjärna 😒

Men jag kämpar. Jag går mina långa promenader i skogen där jag försöker bara släppa ut alla tankar. Det blir många tårar men är också befriande för stunden.

I lördags tjatade Alice på mig att hyra en roddbåt och jag var inte peppad för det alls. Men gick till slut med på det då ingen annan ville ro med henne. Det var en grå dag och jag kände bara blää

Men efter en stund så kunde jag faktiskt njuta av det. Det var spegelblankt ute och så rogivande och skönt 🙏

Så tack Alice för att du tjatade på mig och fick oss att göra detta ❤️ Kommer definitivt att göra det igen 🙂

Nu ska jag få kidsen i säng.

Kram ❤️

59

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00