ANNONS
Integritet på Tailsweep

Landet runt

/

Morgonstund har guld i mun…..eller inte 😅 Brukar njuta av morgonens lugn men idag försov jag mig och det var bara stress. Tur dock att det är fredag och imorgon slipper man vakna till klockan 🙂

Som ni vet så letar jag efter nytt boende vilket är ett helvete rent ut sagt. Ångesten som växer för att dagarna går utan att få napp är inget jag önskar någon. Jag är otroligt tacksam över mina vänner och följare som gör allt för att försöka hjälpa mig att hitta något 🙏 Det finns dagar då jag bara inte orkar ens tänka på problemet och då har jag några fantastiska vänner som gör det åt mig och utan de hade jag nog inte orkat lika mycket ❤️

Jag fick tips om ett hus i Norrland och spontant valde jag och min stora stöd Helena att åka upp och titta på det huset. Det blev över 10 timmar i bilen men med bra sällskap så gick resan smidigt och bra.

Tyvärr så kändes inte det huset bra så letandet fortsätter….

Just nu gör jag sånt som får mina tankar bort från allt elände. Jag är så trött på att älta allt skit med mitt mående och allt negativt i mitt liv och uppskattar extramycket att omge mig med de som får mig att tänka på annat just nu. Med det menar jag inte att jag gömmer mig från allt men för att orka så behöver jag ha vanliga, trevliga stunder med vanliga trevliga samtalsämnen och skratt.

Här om dagen träffade jag Nina, en gammal vän som jag träffar alldeles för sällan.

Få är som Nina, denna underbara, varmhjärtade och roliga människa får mig alltid på bra humör ❤️

Nu ska jag ta tag i dagen så önskar er en härlig fredag ❤️

27
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00