Första snön har fallit

Nu börjar vintern göra sig påmind och i går kom första snön till oss, till barnens lycka 🙂 Det försvann under dagen men idag fick vi en omgång till…och med det även halt väglag 😅

Jag har inte hunnit byta till vinterdäck ännu så valde att inte trotsa vägarna idag och hoppas på att kunna åka in till stan imorgon och fixa däcken.

Är riktigt less på bilar och allt annat just nu. Livet hittar hela tiden på nya sätt att jävlas med mig känns det som. Som om inte alla bekymmer jag redan har räckte så fick jag akut lämna in bilen på en väldigt dyr lagning också. Lagom roligt att vara utan bil, dessutom när barnen hade höstlov 😨 Och dessutom drog allt ut på tiden så jag fick tillbaka bilen 4 dagar senare än det var sagt från början.

Det blev ett antal bussturer till affären vilket var jobbigt då våra bussar går inte överdrivet ofta utan innebar alltid en väntan på 1 till 2 timmar för bussen hem igen.

Men men…det som inte dödar gör en starkare … eller nåt 🙄😅

Ungarna tyckte i alla fall att det var roligt att åka buss med mamma 🙂

Flytten är oklar ännu men förhoppningsvis får jag bra besked imorgon 🙏 Så håll tummarna för oss snälla 🙏

Annars då….? Det är tufft med det mesta i mitt liv just nu.

Jag är stressad och ångestfylld, känslorna är uppåt väggarna mest hela tiden varvat med total utmattning som gör mig bara så trött så trött. Men jag försöker se de små positiva sakerna i mitt liv, försöker att inte glömma bort det.

Nu har Lilja och David fått göra chokladbollar alldeles själva vilket har gett mig ett litet kaos att städa upp 😅 Håll tummarna nu så återkommer jag imorgon med hur det gick ❤️

Kram ❤️