Lycka och tacksamhet 🙏

Det har varit nÄgra nervösa och lÄnga dagar dÀr jag har vÀxlat mellan hopp och hopplöshet. Och med det har jag varit sÄ otroligt trött sÄ jag har somnat Àven pÄ dagarna.

I onsdags skulle jag ha fÄtt besked om en lÀgenhet ca 4 km frÄn oss, en lÀgenhet som vi verkligen ville ha dÄ det skulle betyda att barnen kan gÄ kvar i sina skolor och ha kvar sina vÀnner osv.

Jag vĂ€ntade hela dagen sĂ„ nervös men det kom inget samtal
. Samma sak pĂ„ torsdagen. Började nĂ€stan tappa hoppet helt.

PĂ„ fredag nĂ€r jag stressade för att komma ivĂ€g med mina 4 yngsta till pappahelgen ringde telefonen. Och jag höll pĂ„ att inte kunna andas nĂ€r jag fick veta att vi fĂ„tt lĂ€genheten 🙏

Den kĂ€nslan var helt obeskrivlig! Jag kan fortfarande knappt ta in att vi Ă€ntligen hittat ett boende och dessutom i nĂ€rheten. Jag tror att det kommer att bli sĂ„ bra för oss och att vi kommer att trivas dĂ€r riktigt bra 😃

Getty Images/iStockphoto

Flytten gĂ„r redan 1/12 sĂ„ det blir stressiga dagar framöver med allt som ska rensas och packas. Ska passa pĂ„ att rensa rejĂ€lt sĂ„ det blir nog ett par turer till tippen ocksĂ„ 😅

Jag hade live pĂ„ Instagram igĂ„r för att berĂ€tta den underbara nyheten för mina följare. Skulle Ă€ven skriva hĂ€r men blev sĂ„ övervĂ€ldigad över hur kvĂ€llen slutade igĂ„r. Flera av mina följare ville bidra med en slant sĂ„ att jag ska ha rĂ„d att ta in flyttstĂ€d och dĂ€rmed kunna lĂ€gga all ork och energi pĂ„ flytten och nya boendet. Till slut gick jag med pĂ„ att lĂ€gga upp mitt nummer och sĂ„ otroligt mĂ„nga fina mĂ€nniskor har lĂ€mnat ett bidrag ❀

Inga ord kan beskriva den tacksamhet jag kĂ€nner just nu 🙏 Jag har fĂ€llt mĂ„nga tĂ„rar sedan igĂ„r men alla har varit glĂ€djetĂ„rar đŸ„Č

Tack varenda en av er för att ni finns dĂ€r ❀