Nytt år och en ny start

Som ni har märkt så har jag varit helt frånvarande från bloggen. Inte riktigt vad jag hade planerat men efter ett tag kände jag att jag kommer hellre tillbaka när jag på riktigt känner mig redo för det. Jag borde ha meddelat det här vilket jag ber om ursäkt för men den energin fanns inte.

Om hösten i sig var tuff med mitt mående och ovissheten kring vart vi skulle bo så tog december priset. Fy helvete vilken månad 😨 Att jag tog mig igenom den pressen får mig att faktiskt tro att inget kan bli värre i alla fall 😅

Packa, flytta, Corona-karantän direkt efter och lite jul på det. Låter kanske inte så farligt men jag tänker inte gå in på detaljer då jag försöker lägga det bakom mig 😅

När väl julen var avklarad började jag försöka komma ner i varv. Att ha flyttat tog bort enormt av stressen jag haft men min utmattning var verkligen sämre än innan. Jag försöker att sakta hitta en bra balans vilket är svårt men mycket av min focus går på det nu.

Jag vill starta det nya året här på bloggen med en frågestund. Fråga vad ni vill så svarar jag så gott jag kan 😃

Kram ❤️