Äntligen måndag 😅

Sällan jag brukar skriva att jag har längtat till måndagen men denna helg var det så.

De fyra yngsta barnen skulle ha haft pappahelg men hans sambos barn hade kräkts hela torsdag kvällen så det kändes säkrast att hålla barnen hemma. Dessvärre så hade jag verkligen behövt vilan denna helg då min utmattning är riktigt jobbig för mig just nu och jag får sjukt dåligt samvete när jag inte mår bra.

Jag hade även planerat att få ut svaren på frågorna men nu har jag inte hunnit bli klar med det inlägget 🙂 Men jag jobbar på det.

Lyckades ändå få en del gjort hemma i helgen. Åka till tippen och kasta en massa skräp, vi hjälptes åt att storstäda huset och framförallt så är alla julsaker bortplockade nu 😅 Jag har aldrig någonsin haft kvar julgranen mm så här länge, den brukar knappt få stå kvar till nyår men men

Jag tränade bodypump med Jennifer och Alice i lördags.

Jag tycker att det är riktigt skoj att tjejerna är med på gymmet ❤️ Alice är med mig varje gång och älskar styrketräning. Jennifer hänger med när hon kan beroende på hur hon jobbar.

Efter gymmet lagade Alice middagen, morotssoppa med rostad bröd och vitlöksbröd till 🥰 supergott!

Igår var jag så sugen på nåt gott så jag bakade barnens favoritpaj till kvällen

Jordgubbspaj som gav mig en längtan efter sommar och värme

Igår hade vi en hel del snö och ungarna åkte skridskor ute och idag är det plusgrader och nästan allt har smällt bort.