Grattis David ❤️

Idag har jag känt mig mycket bättre efter sprutan vilket är skönt, om inte annat så saknar jag gymmet nu 😅 Till och med värken i armen är nu ikväll nästan helt borta.

Idag har vi haft ännu ett födelsedagsfirande. Nu var det äntligen Davids tur att fylla år vilket han har längtat efter 🥳

På sin födelsedag får man bestämma dagens middag och Davids val blev….

Pannkakor med grädde och jordgubbar 🍓

David har de senaste veckorna varit klar med vad han ville ha till present. Oftast ändras önskemålen dag till dag men inte denna gång.

En stor burk med Nutella 😂 Ett schackspel och godis. Mina större barn tyckte att det var roligt att han tjatar om ett schackspel och oväntat. Men David spelar det i skolan och tycker att schack är superroligt. Så självklart fick han sina presenter helt efter önskemålen 🙂

Det är ytterst sällan jag köper färdiga tårtor…i stort sett aldrig. Men David tittar alltid lite extra på den blåa prinsesstårtan på Ica Maxi och jag frågade honom om han ville göra egen tårta eller köpa en. Det blev den blåa från Maxi 😃

En nöjd och glad kille som la sig ikväll och somnade på 2 röda 🙏

❤️ Grattis min älskade minsting på 7-årsdagen ❤️