ANNONS
Integritet på Tailsweep

🐣 Glad påsk 🐣

/

Först vill jag önska er alla en fin påskhelg ❤️

Hoppas att alla får njuta av lite sol och fint väder och gärna även god mat, härligt sällskap och lite godis 🙂

Som ni märkt så har jag legat väldigt lågt med bloggen. Egentligen så har jag legat lågt med det mesta och bara koncentrerat på mig och mina barn. Det har varit en tuff tid men ändå lite lite bättre. Tar verkligen babysteps just nu vilket är svårt men ett måste.

Sen åkte många av barnen på en förkylning som har varit långvarig 😨 Lagom när Lilja, Älva och David blev bra och kunde återgå till skolan så fick jag deras förkylning. Och har haft det i över en vecka nu men börjar sakta känna att den börjar ge med sig.

Har inte kunnat träna på två veckor nu vilket är jobbigt då mitt psyke behöver det men jag får snällt låta kroppen bli helt frisk först 😏

Jag har börjat göra framtidsplaner och ska äntligen ta tag i studierna som jag så länge velat göra. Snart är det dags att skicka in ansökan till undersköterskautbildningen som startar i augusti och jag hoppas verkligen att jag kommer in i den. Skulle först söka till en utbildning på distans som börjar tidigare men finns via en annan kommun. Dessvärre så godkänner min kommun aldrig det fick jag till svars. För att den utbildningen finns i min kommun. Den är dock inte på distans och den är väldigt populär med många sökanden så för att ens komma in på den blir svårt. Men jag söker och hoppas på det bästa 🙏 Annars får jag väl tänka om helt och satsa på nåt helt annat. Hur som…jag ska plugga över sommaren och läsa in matte och svenska 2 vilket jag ser framemot.

Jag har en fråga till er ang barn med migrän…

David får då och då väldigt ont i huvudet. Senaste året har han kunnat ordentligt uttrycka sig när han har huvudvärk. Då vill han ligga bredvid mig i sängen och somnar ofta en stund. Huvudvärken brukar sitta i flera timmar och slutar oftast med att han kräks. Han har inget feber eller annat då.

Börjar fundera på om det kan vara migrän och isf vad finns det för hjälp mot det?

Igår firade vi Thor som fyllde hela 14 år 🥳❤️

Lite gofika och han hade beställt en del kläder han ville ha.

Det kommer att ske lite ändringar med de 4 yngsta barnen från och med måndag.

Då börjar de 4 att vara hos Peter och Nettan varannan vecka 😃 Lilja och David är lite tveksamma över att vara ifrån mig så länge men jag vet att de kommer att vänja sig fort vi det och att det kommer att bli bra. För min utmattning kommer detta också bli bra så jag får lite mera tid för återhämtning mm.

Jag är glad att vi har kommit så här långt 🙏

Idag ska vi äta påskmiddag då Kevin kunde inte komma imorgon. Just nu har han åkt för att köpa nya bromsklossar till min 🤬🤬 bil.

Jag besiktade bilen för ca 3 veckor sedan och den gick igenom utan anmärkning och jag var överlycklig för gudarna ska veta vad bilen har jävlats med mig! Tog en vecka så började bromsen högerfram låta illa 🤯 Direkt tänker jag på värsta katastroftankar att det är nåt värre än bara bromsarna som det var tidigare med bakbromsarna…

Men vi ska testa att byta klossarna själv så får vi se 😏

Nu ska jag börja förbereda middagen 😅

Kram ❤️

36
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00