ANNONS

Studentfirande m.m

/

Äntligen en ny vecka och studentveckan bakom oss 😅 Jag väntar fortfarande på att den stora tröttheten ska infinna sig när jag väl varvat ner ordentligt.

Jennifer fick en fantastisk dag och var hur nöjd som helst med allting ❤️ Hon har slitit hårt för den dagen och jag är såå stolt över henne!

I fredags klev hon upp till och med före mig för att förbereda det sista i fikaväg för att sedan ta på sig studentklänningen och åka till champagnefrukosten.

😍❤️

Jag och de andra stora tjejerna fortsatte med att göra klart allt med mat, fika och dekorationer. Bara 2 pers fick vara med och se utspringet och det blev Sage och Alice som åkte dit. Även Jennifers kille kom dit 😀

Jag hann lagom klart med mina göromål när det var dags att åka och ta det första vaccinet. Så skönt att det äntligen blev min tur. Sedan hämtade jag upp Jennifer och de andra för att åka hem och ta emot gästerna ( mina syskon och några kusiner ).

Jennifer har bakat det mesta och gjort det grymt bra 😍

Citron och blåbärstårta och cakepops

Kärleksmums och Sages otroligt goda veganska morotskakamuffins 😍 Och lite kakor

Lite välkomstdrink

Olika snittar

Ser nu att jag har helt missat att fota min smörgåstårta och en halloumi-sallad 😅 Men båda var riktigt goda 😎

Vi hade en bra eftermiddag och senare åkte Jennifer+pojkvän, Sage och Kevin vidare in till stan. Benny hade lite tidigare åkt till sin vän som också tagit studenten 😅 Med alla mina myndiga ungar ute på vift vågade jag inte smaka alkohol vilket var ju bra då det blev en sen mitt i natten-tur till stan sen för min del.

Jag har kört hela veckan med full gas och klart över mina begränsningar. Det brukar märkas ett par dagar senare och jag går lite på helspänn och väntar. Försöker ta det väldigt lugnt nu även om huvudet inte riktigt är med på det ännu.

Smet ut på en lång löprunda igår efter middagen. Har saknat mina rundor och denna plats där jag alltid stannar en stund för att njuta av naturen och bara finnas 🙏 Här har jag fällt många tårar av alla dess sort, lite som en biktstol eller nåt 😅

Det kommer nu bli lite mera kondition för min del, kände igår hur mycket jag har saknat det.

Nu ska jag släpa mig upp ur soffan och se om några barn är sugna för att komma i säng 🙄😂

Kram ❤️

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Inlägget innehåller annonslänkar

Mycket fix inför studenten

/

Sitter här mitt i natten och gäspar för fullt. Jag väntar på att sista tvätten ska bli klar och sen får jag äntligen komma i säng 😅 Det har varit otroligt mycket att stå i denna vecka med allt fixande inför Jennifers student och jag har kört hårt med mig själv. Det kommer jag att få sota för om några dagar när tröttheten kommit ikapp ordentligt men först ska jag njuta av Jennifers stora dag ❤️

Idag har jag, Jennifer, Sage ( Linnéa håller på att byta namn ) och Alice fixat och donat hela dagen. Det har städats, bakats mm och imorgon ska det pyntas och dekoreras.

Kolasnittar och morotskakamuffins som ska göras helt klara imorgon 😀

Jag bakade tårtbottnar här om dagen och idag har Jennifer fyllt de så nu är bara dekorationen kvar 😅

Jag har gjort smörgåstårtan som också ska dekoreras imorgon och sen ska vi göra olika snittar och lite annat smått och gott 😅

Behöver jag säga att jag längtar till sommarlovet och lite lugnare vardagstempo 😄

Jag försöker även lite smått börja förbereda inför Gotland. Har insett att de mindre barnen har vuxit en hel del under året och framförallt Nellie, Älva och David behöver lite nya sommarkläder 😅

Och därför blev jag så glad när jag såg att Cubus har en superbra rea som gäller bara imorgon eller blir nog idag då klockan har passerat midnatt. Fredag 4/6 i alla fall 😂

40% på alla varor från kl. 08.00 fram till midnatt!

Så nu har jag kollat upp lite vad jag ska beställa på morgonen. Vissa plagg måste jag dock få ett godkännande av framförallt Nellie, det är inte bara att beställa som man vill längre utan hon har fått en vilja att få välja själv 😃

David ska i alla fall få de här shortsen och denna t-shirt 🙂

Och det blir en sommarklänning till Älva.

Jag har även hittat lite åt mig själv, de har bla fått in nya badkläder som är riktigt fina. Jag såg de i deras butik för någon dag sedan och passar på att köpa det och lite annat nu när rean är så bra 😁

Jag velade länge mellan två olika bikinis men den här bikinin valde jag till slut 😍 Och är riktigt sugen på denna blommiga klänning men har inte riktigt bestämt mig ännu.

För jag är lika sugen på nån av de här kjolarna också 😅 Den rosablommiga ligger nog bäst till just nu men är även nästan lika sugen på den svartvita. Jag får dock sova på saken och välja när jag gör beställningen .

De här plaggen ska jag med all säkerhet köpa! Först såg jag linnet och sparade i varukorgen. Blev sedan helt såld när jag såg byxorna som ser ut att vara sjukt sköna 😃

Nu ska jag hänga upp tvätten och komma i säng 😴

Kram ❤️

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Gotland m.m

/

Denna vecka är mer hektisk än vanligt då en massa ska fixas inför Jennifers student. Jag försöker dock få till några vilostunder för att inte köra helt slut på mig själv. Jennifer själv är rätt exhalterad och förväntansfull 😃

Det känns som att trippen till Gotland och M var behövlig då jag kunde tanka lite extra ork och energi där. Vi åkte runt lite och M visade några fina platser och jag håller verkligen med alla som tycker att Gotland är otroligt fint ställe 😍

Avslutade den trippen med en glass inne i Visby 😁

Kom hem söndag eftermiddag och då skulle först och främst Victor firas med födelsedagsfika

16 år nu och går ut 9:an nästa vecka 😅 vad hände liksom 😂

Barnen hade inte glömt bort att det var morsdag 🥰 Kevin kunde inte hälsa på men skickade blommor med bud ❤️

Fick mera blommor av tjejerna och en massa teckningar av de yngre barnen ❤️

Och favoritgodis av Selina 😍

Underbara, fina ungar 🙏❤️

Så otroligt skönt att värmen kommer sakta men säkert nu ☀️ Nu kanske man kan packa undan alla vinterkläder 😂😂

Idag fick jag sms från 1177 för att boka tid för vaccination 👍 De närmaste tiderna gick åt fort men fick min tid till fredag. Skönt att få det gjort tycker jag 😃

Kram ❤️

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00