ANNONS

☀️ Sommarlov ☀️

/

Jag vet…det har gått alldeles för lång tid sedan jag skrev här 🙈 sommarlovet kom och med alla barnen hemma så är det full rulle mest hela tiden. Jag älskar att ha ledigt med mina barn men energin blir uttömd framåt kvällen 😅 Svårast för mig är att hitta en stunds ostörd tid för att skriva här för så fort jag försöker så kommer någon 😄

Men vi har haft det bra 🙂 Jag och 7 barn åkte till Gotland direkt när sommarlovet började. Såg verkligen framemot att få spendera mera tid med M och också få se hur vardagen skulle fungera…typ. Vi hade en bra vecka där och barnen trivdes.

Jag och barnen besökte stranden nästan varje dag och en dag hade vi en utflykt in till Visby.

Efter en vecka behövde vi åka hem men tanken var att återvända tillbaka efter några dagar. Jag gav mycket tid åt att fundera och analysera om jag verkligen ville satsa på detta förhållande. Jag ville det så gärna i början men mot slutet så började tankarna snurra och jag behövde bestämma för mig själv om jag var redo att ” settle for less” ? Vissa saker var superbra medans andra var inte vad jag hade förväntat mig. Jag kom till slutsatsen att jag ville inte chansa för att se om vissa bitar skulle bli bättre då jag kände att de borde ha varit bättre från start. För mig är handlingar så mycket viktigare än ord och ser jag brist på handlingar så räcker inte orden långt 🤷‍♀️

M är en otroligt snäll människa som jag snabbt fick varma känslor för men jag valde att gå vidare och det känns som rätt beslut. Så nu vet ni 😅

Just nu tar vi dagarna som de kommer. Har badat några gånger… eller barnen har badat 😂 Jag har inte kommit i vattnet ännu 🙈

Tar mina power walks i värmen, många tycker att det är lite galet att ge sig ut och gå ca 1 mil i gassande solsken men jag gillar det. Och ser till att dricka mycket. Går dessutom mycket i skogen och där får man skugga 😀

På måndag åker de 4 yngsta till pappa och blir borta i 2 veckor. Har aldrig varit ifrån de så länge så det blir en utmaning 😅 Jag och stora kidsen drar till västkusten ett par dagar och sen ska jag försöka hitta på nåt alldeles själv också 😃

Hittade årets första kantareller förra veckan 😍 Och sett att flera är på väg så snart kanske jag får ihop till en god kantarellmacka 😁

Hur har ni det i värmen?

Kram ❤️

15

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Studentfirande m.m

/

Äntligen en ny vecka och studentveckan bakom oss 😅 Jag väntar fortfarande på att den stora tröttheten ska infinna sig när jag väl varvat ner ordentligt.

Jennifer fick en fantastisk dag och var hur nöjd som helst med allting ❤️ Hon har slitit hårt för den dagen och jag är såå stolt över henne!

I fredags klev hon upp till och med före mig för att förbereda det sista i fikaväg för att sedan ta på sig studentklänningen och åka till champagnefrukosten.

😍❤️

Jag och de andra stora tjejerna fortsatte med att göra klart allt med mat, fika och dekorationer. Bara 2 pers fick vara med och se utspringet och det blev Sage och Alice som åkte dit. Även Jennifers kille kom dit 😀

Jag hann lagom klart med mina göromål när det var dags att åka och ta det första vaccinet. Så skönt att det äntligen blev min tur. Sedan hämtade jag upp Jennifer och de andra för att åka hem och ta emot gästerna ( mina syskon och några kusiner ).

Jennifer har bakat det mesta och gjort det grymt bra 😍

Citron och blåbärstårta och cakepops

Kärleksmums och Sages otroligt goda veganska morotskakamuffins 😍 Och lite kakor

Lite välkomstdrink

Olika snittar

Ser nu att jag har helt missat att fota min smörgåstårta och en halloumi-sallad 😅 Men båda var riktigt goda 😎

Vi hade en bra eftermiddag och senare åkte Jennifer+pojkvän, Sage och Kevin vidare in till stan. Benny hade lite tidigare åkt till sin vän som också tagit studenten 😅 Med alla mina myndiga ungar ute på vift vågade jag inte smaka alkohol vilket var ju bra då det blev en sen mitt i natten-tur till stan sen för min del.

Jag har kört hela veckan med full gas och klart över mina begränsningar. Det brukar märkas ett par dagar senare och jag går lite på helspänn och väntar. Försöker ta det väldigt lugnt nu även om huvudet inte riktigt är med på det ännu.

Smet ut på en lång löprunda igår efter middagen. Har saknat mina rundor och denna plats där jag alltid stannar en stund för att njuta av naturen och bara finnas 🙏 Här har jag fällt många tårar av alla dess sort, lite som en biktstol eller nåt 😅

Det kommer nu bli lite mera kondition för min del, kände igår hur mycket jag har saknat det.

Nu ska jag släpa mig upp ur soffan och se om några barn är sugna för att komma i säng 🙄😂

Kram ❤️

33

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Inlägget innehåller annonslänkar

Mycket fix inför studenten

/

Sitter här mitt i natten och gäspar för fullt. Jag väntar på att sista tvätten ska bli klar och sen får jag äntligen komma i säng 😅 Det har varit otroligt mycket att stå i denna vecka med allt fixande inför Jennifers student och jag har kört hårt med mig själv. Det kommer jag att få sota för om några dagar när tröttheten kommit ikapp ordentligt men först ska jag njuta av Jennifers stora dag ❤️

Idag har jag, Jennifer, Sage ( Linnéa håller på att byta namn ) och Alice fixat och donat hela dagen. Det har städats, bakats mm och imorgon ska det pyntas och dekoreras.

Kolasnittar och morotskakamuffins som ska göras helt klara imorgon 😀

Jag bakade tårtbottnar här om dagen och idag har Jennifer fyllt de så nu är bara dekorationen kvar 😅

Jag har gjort smörgåstårtan som också ska dekoreras imorgon och sen ska vi göra olika snittar och lite annat smått och gott 😅

Behöver jag säga att jag längtar till sommarlovet och lite lugnare vardagstempo 😄

Jag försöker även lite smått börja förbereda inför Gotland. Har insett att de mindre barnen har vuxit en hel del under året och framförallt Nellie, Älva och David behöver lite nya sommarkläder 😅

Och därför blev jag så glad när jag såg att Cubus har en superbra rea som gäller bara imorgon eller blir nog idag då klockan har passerat midnatt. Fredag 4/6 i alla fall 😂

40% på alla varor från kl. 08.00 fram till midnatt!

Så nu har jag kollat upp lite vad jag ska beställa på morgonen. Vissa plagg måste jag dock få ett godkännande av framförallt Nellie, det är inte bara att beställa som man vill längre utan hon har fått en vilja att få välja själv 😃

David ska i alla fall få de här shortsen och denna t-shirt 🙂

Och det blir en sommarklänning till Älva.

Jag har även hittat lite åt mig själv, de har bla fått in nya badkläder som är riktigt fina. Jag såg de i deras butik för någon dag sedan och passar på att köpa det och lite annat nu när rean är så bra 😁

Jag velade länge mellan två olika bikinis men den här bikinin valde jag till slut 😍 Och är riktigt sugen på denna blommiga klänning men har inte riktigt bestämt mig ännu.

För jag är lika sugen på nån av de här kjolarna också 😅 Den rosablommiga ligger nog bäst till just nu men är även nästan lika sugen på den svartvita. Jag får dock sova på saken och välja när jag gör beställningen .

De här plaggen ska jag med all säkerhet köpa! Först såg jag linnet och sparade i varukorgen. Blev sedan helt såld när jag såg byxorna som ser ut att vara sjukt sköna 😃

Nu ska jag hänga upp tvätten och komma i säng 😴

Kram ❤️

13

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00