ANNONS

Tillbaka till vardagen

/

Jag har bara skummat igenom några av kommentarerna och gav upp att läsa de ganska fort 🙄 Tack till er alla som faktiskt helhjärtat kunnat unna mig resan jag var på, det värmer verkligen 🙏

Jag tänker inte ge mig i pandemi-diskussioner mer än att säga att vi alla är vaccinerade och tog ett beslut som vissa anser är helt ok medans andra inte tycker det. Den åsikten är delad och jag har rätt till min åsikt.

Att sedan lägga sig i min privata ekonomi och ifrågasätta hur jag har råd är bara min ensak. Jag har kass ekonomi nu ja, det har jag varit väldigt öppen om men då vet ni ju inte heller tex vad resan kostade…vem som bekostade den … eller någonting annat kring det 🤷‍♀️

Hur som helst så hade jag en otroligt skön och väldigt välbehövlig semester med två otroligt fina vänner som såg till att jag fick varva ner ordentligt och glömma bort allt elände om så bara för en stund ❤️ Det ska ni veta var ovärderligt i denna stund.

Vi solade från 9 till ca 17 och jag är förvånad över att jag klarade av att inte göra någonting annat än ligga i solen eller bada så länge 😅 Och jag var dessutom den sista av oss 3 som brände sig.

Och då brände jag mina tår och ögonlock 😂

Har aldrig haft en sån solbränna som nu 😁

Veckan gick fort men det var samtidigt otroligt skönt att åka hem till barnen igen ❤️

Världens största tack till mina vänner Helena och Elli som gjorde resan till den bästa 🙏 Ni är ovärderliga och jag älskar er ❤️

De yngre barnen ville att jag skulle köpa hem annorlunda godis och sista kvällen letade vi runt överallt för att hitta något roligt åt de.

De blev nöjda och tyckte dessutom om nästan allting 😅

Jag hade kontakt med min läkare när jag var på Kreta och vi pratade några gånger för att hitta en lösning på mitt mående. I samråd med en psykolog så bestämdes det att jag ska höja dosen just nu då måendet gjorde en djupdykning för ett tag sedan. Så jag har höjt dosen nu och mått extradåligt på grund av det. Det varnade läkaren mig om men det ska plana ut inom ett par veckor.

Men nu är depressionen nästan som det var tidigt i våras och ångestattackerna är tillbaka. Så jag tar en dag…en timme i taget och försöker ”stå ut”.

Jag hatar detta! Jag verkligen hatar detta. Jag hatar att inte ha kontroll över mitt mående, mina känslor….ingenting. Jag tycker att det är svårt att dessutom inte förstå det, att känna hur vissa saker blir så jävla svåra att klara av…som en mur man inte tar sig över. Att på det också känna/veta att folk i min närhet inte förstår det är tufft för min redan plågade hjärna 😒

Men jag kämpar. Jag går mina långa promenader i skogen där jag försöker bara släppa ut alla tankar. Det blir många tårar men är också befriande för stunden.

I lördags tjatade Alice på mig att hyra en roddbåt och jag var inte peppad för det alls. Men gick till slut med på det då ingen annan ville ro med henne. Det var en grå dag och jag kände bara blää

Men efter en stund så kunde jag faktiskt njuta av det. Det var spegelblankt ute och så rogivande och skönt 🙏

Så tack Alice för att du tjatade på mig och fick oss att göra detta ❤️ Kommer definitivt att göra det igen 🙂

Nu ska jag få kidsen i säng.

Kram ❤️

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Chrissi island ☀️

/

Igår bekantade vi oss med området och försökte hitta en bra strand. De var väldigt blåsigt och enorma vågor så blev inte mycket badande 😅 Jag trotsade vågorna 3 gånger och det är lugnare när man kommit ut en bit men vägen dit mot vågorna var tuff för att inte prata om när man skulle upp ur vattnet 😅

Men vi fick några härliga timmar på stranden ändå ☀️

Eftersom det skulle vara lika stora vågor även idag så bokade vi in oss på en dagstur till Chrissi island som ligger utanför Kreta på södra sidan.

Klockan 9 blev vi hämtade av bussen och efter dryga timmen kom vi fram till båten som tog oss till ön.

Ca 45 minuter tog båtturen och vi fick lunch ombord som ingick i priset.

Chrissi island är en helt magisk ö 😍 På andra sidan av ön finns Golden beach dit alla gick, en promenad på ca 5 minuter.

Tyvärr så blåste det jättemycket på den stranden och bottnen var fullt med vassa stenar. Så vi tog snabbt beslutet att gå tillbaka till stranden på den sidan av ön där båten stannade. Ett bra beslut då det var mycket mindre blåsigt där 😅

I nästan 4 timmar låg i och gassade i solen varvat med bad för att svalka ner oss 😍 Helt underbart!

Botten var lite jobbig då det var stenigt och vi valde att hà tofflor på oss vilket underlättade.

Jag är så otroligt tacksam över att ha hittat Helena och Elli 🙏 Vi klickade direkt och kan verkligen prata om precis allt. Världens bästa sällskap ❤️

Tillslut var det dags att byta om till torra kläder och säga hejdå till den underbara ön 🥰

På bussen tog det inte länge innan jag slumrade in 😅

Hem till hotellet och duscha för att sen käka och komma i säng 😄 Vi är definitivt inga festprissar som går ut på kvällarna utan för oss är det solen som gäller ☀️☀️

Kram ❤️

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Äldsta blir äldre m.m

/

Igår firade vi min äldsta son Kevin på hans 24-års dag 🥳🥳

Jag är så stolt över denna godhjärtade fina kille ❤️

Efter middag och firande tog jag min resväska och åkte till min vän Helena. Jag och våran vän Elli skulle nämligen sova hos Helena för att väldigt väldigt tidigt på morgonen åka till Arlanda och flyga en vecka till Kreta 🥰

En väldigt välbehövlig resa för 3 trötta mammor 🙏

Det blev något litet strul med planet som gjorde att den lyfte ca en timme senare men iväg kom vi.

Flyget gick bara bra och värmen som mötte oss var magisk ☀️ Tog en taxi till hotellet i Hersonissos och skynda att byta om till svalare kläder innan vi promenerade runt en stund och stannade till slut på en restaurang precis vid vattnet 😃

Käkade och bara njöt av att vara här i Kreta 🙏 Sedan gick vi och handlade så vi har nåt till frukost och lunch imorgon.

Nu har vi faktiskt bäddat ner oss redan för att sova. Tanterna är trötta efter resan 😴

Kram ❤️

20

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00