ANNONS

Lycka och tacksamhet 🙏

/

Det har varit några nervösa och långa dagar där jag har växlat mellan hopp och hopplöshet. Och med det har jag varit så otroligt trött så jag har somnat även på dagarna.

I onsdags skulle jag ha fått besked om en lägenhet ca 4 km från oss, en lägenhet som vi verkligen ville ha då det skulle betyda att barnen kan gå kvar i sina skolor och ha kvar sina vänner osv.

Jag väntade hela dagen så nervös men det kom inget samtal…. Samma sak på torsdagen. Började nästan tappa hoppet helt.

På fredag när jag stressade för att komma iväg med mina 4 yngsta till pappahelgen ringde telefonen. Och jag höll på att inte kunna andas när jag fick veta att vi fått lägenheten 🙏

Den känslan var helt obeskrivlig! Jag kan fortfarande knappt ta in att vi äntligen hittat ett boende och dessutom i närheten. Jag tror att det kommer att bli så bra för oss och att vi kommer att trivas där riktigt bra 😃

Getty Images/iStockphoto

Flytten går redan 1/12 så det blir stressiga dagar framöver med allt som ska rensas och packas. Ska passa på att rensa rejält så det blir nog ett par turer till tippen också 😅

Jag hade live på Instagram igår för att berätta den underbara nyheten för mina följare. Skulle även skriva här men blev så överväldigad över hur kvällen slutade igår. Flera av mina följare ville bidra med en slant så att jag ska ha råd att ta in flyttstäd och därmed kunna lägga all ork och energi på flytten och nya boendet. Till slut gick jag med på att lägga upp mitt nummer och så otroligt många fina människor har lämnat ett bidrag ❤️

Inga ord kan beskriva den tacksamhet jag känner just nu 🙏 Jag har fällt många tårar sedan igår men alla har varit glädjetårar 🥲

Tack varenda en av er för att ni finns där ❤️

42

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Första snön har fallit

/

Nu börjar vintern göra sig påmind och i går kom första snön till oss, till barnens lycka 🙂 Det försvann under dagen men idag fick vi en omgång till…och med det även halt väglag 😅

Jag har inte hunnit byta till vinterdäck ännu så valde att inte trotsa vägarna idag och hoppas på att kunna åka in till stan imorgon och fixa däcken.

Är riktigt less på bilar och allt annat just nu. Livet hittar hela tiden på nya sätt att jävlas med mig känns det som. Som om inte alla bekymmer jag redan har räckte så fick jag akut lämna in bilen på en väldigt dyr lagning också. Lagom roligt att vara utan bil, dessutom när barnen hade höstlov 😨 Och dessutom drog allt ut på tiden så jag fick tillbaka bilen 4 dagar senare än det var sagt från början.

Det blev ett antal bussturer till affären vilket var jobbigt då våra bussar går inte överdrivet ofta utan innebar alltid en väntan på 1 till 2 timmar för bussen hem igen.

Men men…det som inte dödar gör en starkare … eller nåt 🙄😅

Ungarna tyckte i alla fall att det var roligt att åka buss med mamma 🙂

Flytten är oklar ännu men förhoppningsvis får jag bra besked imorgon 🙏 Så håll tummarna för oss snälla 🙏

Annars då….? Det är tufft med det mesta i mitt liv just nu.

Jag är stressad och ångestfylld, känslorna är uppåt väggarna mest hela tiden varvat med total utmattning som gör mig bara så trött så trött. Men jag försöker se de små positiva sakerna i mitt liv, försöker att inte glömma bort det.

Nu har Lilja och David fått göra chokladbollar alldeles själva vilket har gett mig ett litet kaos att städa upp 😅 Håll tummarna nu så återkommer jag imorgon med hur det gick ❤️

Kram ❤️

16

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

En helg i Skåne

/

För ett par dagar sen fick jag kontakt med en av mina följare som eventuellt har ett hus att hyra åt oss 🙏 Allting lät och kändes så bra att jag beställde mig spontant igår att åka ner till Skåne för att kika på huset. I samma veva kunde jag dessutom träffa min fina vän Malin ❤️

Hämtade Lilja och David från skolan och överraskade de rejält med en lång åktur 😂

Två korta pauser och 7,5 timme senare kom vi fram till Malin och hennes familj. Umgicks en stund innan tröttheten tog över 😅

Vi vaknade till en dukad frukostbord med stor hotellkänsla 🥰 Det är man inte så bortskämd med men kan lätt vänja mig vid det 😉

Efter frukosten åkte vi för att se på huset som är egentligen två hus. Min magkänsla hade rätt och jag kan lätt tänka mig att bo där 😃 Så vi får se nu om det blir så när allt är klart.

Malin är den som alltid planerar något roligt när jag besöker henne och denna gång tog hon oss till Vellingeblomman för att visa deras Halloween-tema 😃 Helt underbart tyckte jag och barnen!

Såå fint och mysigt att gå runt där 🙏

Tack finaste Malin för att du är du ❤️

37

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00