ANNONS

Nybliven tonåring

/

Igår firade vi Thor som fyllde 13år 🥳 Jag har lite svårt att greppa hur stora barnen börjar bli, att jag har nu en till tonåring hemma 😅

Thor har alltid, sedan han var en liten bebis varit det lugnaste barnet. Han var alltid så himla nöjd och protesterade sällan mot någonting. Senaste året har han börjat ta lite mera plats så att säga, visa lite humör vilket jag tycker är bra 😃

Grattis älskade Thor ❤️

De senaste dagarna har varit soliga, med kalla vindar men solen gör ändå gott för själen ☀️

Jag börjar längta till mina långa promenader i värmen när man inte behöver klä på sig tjocka tröjor, jacka mm.

Så småningom kommer jag att byta ut några gympass mot joggingturer/powerwalks men tills dess är gymmet min fristad.

Just nu sprider sig en underbar doft i huset. Jennifer pluggar distans denna vecka och kom ner för att baka en limpa 😁 Den är snart klar i ugnen och blir nog gott till lunchen.

Önskar er en fin dag ❤️

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Hej från min bubbla

/

Jag har haft lite svårt att skriva här, men känns som att jag befinner mig helt i min egna lilla bubbla för tillfället. Försöker anpassa mig till min situation, lära mig att förstå saker och ting osv.

Jag ljuger om jag säger att det går bra eller att jag mår bra. Jag mår lite bättre men långt ifrån bra. Vissa dagar är ett helvete och ta sig igenom och vissa dagar går rätt smidigt. Känns som att det pågår en ständig kamp inom mig som jag inte kan greppa eller riktigt förstå.

Jag äter mina mediciner men är inte helt nöjd med de. Sist jag pratade med min läkare så kom vi överens om att avvakta med att byta men jag kommer nog att be om det ändå. Jag står också i kö till samtalsterapi men till en kurator. Jag har ju testat det i höstas och hade hoppats på en psykolog men får väl ge det en chans.

Jag orkar inte vara så social, orkar inte riktigt svara när vänner ringer. Mest för att jag orkar inte svara på frågan : Hur mår du? Jag orkar inte förklara saker jag inte själv förstår. Så jag lägger kraften och orken på hemmet. Just nu funkar det bäst så. Eller så kanske det kunde vara bättre om jag tog mig ur bubblan…vad vet jag 😏

Men jag kämpar på i min berg och dalbana.

Våren är på väg vilket ändå ger en skön känsla i kroppen. Att se massa tussilagon växa här och där och att träden börjar knoppa ger hopp 🙂

Sen att det snöade massa blötsnö igår blundar jag för 😅

Påsklovet kom och gick och vi tog det bara lugnt. De yngre barnen var några extradagar hos Peter så det var ovanligt tyst hemma 😅

Nu kom några barn hem från skolan så bäst att fixa lite mellis till oss.

Kram på er ❤️

20

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Panikångest

/

Behöver snabbt lite tips….

Har hela dagen varit nedstämd mer än på länge och jag känner mer och mer hur en ångestattack lurar precis bakom hörnet. Kämpar emot men just nu skulle bra tips vara behövliga så jag slipper sjunka ner i mörkret 😒

❤️

47

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00